Bidrag till SSWCs logotävling 2013

Förra året var första gången jag fick glädjen att  uppleva vad Sweden Social Web Camp är för något. För mig som fortfarande inte har Twitter och kommer från en bakgrund utanför sociala medier-branchen var SSWC 2012 en välkomnande introduktion till nya kunskaper och nya bekantskaper inramat av blå himmel, röda solnedgångar och fluffiga får. 

Tack vare alla ni som inspirerar med att på riktigt anamma ”sharing is caring” och delar med av er kunskap och er själva på SSWC så har en medeltidsnörd och datanybörjare som jag inspirerats att ge mig in och prova på något helt nytt. Här är mitt bidrag till SSWCs logotävling 2013. Det är den första loggotyp jag designat, upplagt på min första egna wordpress och efter en lång rad svordomar så har jag lärt mig en hel del. Min ambition var att göra en logga som urskiljer sig  färg mot föregående år (för att se bra ut på Grolletraktorn) och jag har lekt med ett formspråk från tecknade serier och gamla tygmärken. Jag ville att det skulle framgå att det är 5-årsjubileum och förmedla det härliga i mötet mellan Sveriges geeks och Tjärös natur.

Tack Tomas & Kristin, Björn Falkevik och alla ni andra för att jag fått chansen att utmana mig själv i en helt ny kontext med accesspunkter i trädkronorna och brinnande får. Vi ses i augusti @Tjärö.

Mitt bidrag till SSWCs logotävling 2013

hemsida

tshirt hoddie

SSWC2013

Annonser

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s